Rottfan's Rottweilers

Rottfan's kennelin taipale on vasta aluillaan ja paljon on edessä opittavaa & koettavaa. Kennelnimi Rottfan's myönnettiin minulle tammikuussa 2005, mutta useiden sattumusten vuoksi ensimmäinen pentue näki päivänvalon vasta tammikuussa 2014. Olen Suomen Rottweleryhdistyksen sitoumuskasvattaja ja allekirjoittanut kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut hyväksytysti kasvattajan peruskurssin vuonna 2002, SPKL:n koirankouluttajakurssin vuonna 2005 sekä Agilityliiton koulutusohjaajakurssin vuonna 2008 ja saanut agilityn koulutusohjaajakortin 2009. Suunnitelmissa olisi käydä vielä ainakin kasvattajan jatkokurssi, tokon koulutusohjaajakurssi sekä koetoimitsijakurssi jossain vaiheessa.

Koirat ovat meille ehkä enempi elämäntapa kuin harrastus ja vaikka kennel onkin virallisesti vain toisen nimellä, on tätäkin taivalta tarkoitus tarpoa yhdessä. Mikä sitten sai meidät haluamaan tälle antoisalle ja mielenkiintoiselle, mutta toisinaan hyvin kivikkoisellekin tielle? Asiasta voisi kirjoittaa hyvin pitkänkin kertomuksen, mutta lyhyesti syiksi voisi todeta syvän rakkauden ja intohimon Rottweileriin, yhdistettynä kiinnostukseen perinnöllisyydestä, rotujen kehittymisestä sekä koirien suvuista ja ennen kaikkea rotumme tulevaisuudesta. Haluamme omalta osaltamme olla pitämässä huolta, että rottweiler olisi jatkossakin sellainen voimakas, vahvahermoinen ja luotettava ystävä sekä kestävä monipuolinen työ-, harrastus- ja palveluskoira, jollaisena olemme sen oppineet tuntemaan. Unohtamatta tietenkään sitä, että rottweilerin tulee myös näyttää Rottweilerilta ja jo sen ulkomuodosta tulee mielestämme näkyä voima, kestävyys sekä tietynlainen jalous ja päättäväisyys.

Mikäli haluat tutustua paremmin meihin tai koiriimme tai saada vaikkapa lisätietoa rodusta, tule nykäisemään hihasta jossain koiratapahtumassa tai mailaa/soittele. On aina mukava tutustua uusiin ihmisiin.

Jäsenyyteni:
Suomen Kennelliitto
Suomen Rottweileryhdistys
Keravan Agility Team
SuKoKa - kannatusjäsen
Royal Canin Breeder Club

SRY Sitoumuskasvattaja

FanniJudi

Rakkaus on... musta ruskein merkein"Pienten koirien uudet omistajat ovat vakaasti päättäneet olla lempeitä mutta lujia,
laatia kunnon nokkimisjärjestyksen, juurruttaa tottelevaisuuden.
Tehdä pennulle täysin selväksi, missä sen paikka on.
Siinä ne sitten ovat. Ruokakuppi. Kori. Huopa. Koiranpentu. Keittiössä.
Innokkaat omistajat makaavat sängyssään, ovi kiinni
- kovettaen koiranpennun edessä sydämensä.
Koiranpennulta kuluu tunti pari - hyvällä tuurilla vain puoli tuntia -
nyyhkimiseen, vaikertamiseen, ulvomiseen, voihkimiseen, uikuttamiseen, raapimiseen, tömistelemiseen ja tavaroiden tyrkkimiseen.
Ja sitten se on kierähtänyt kerälle sänkyyn.
Vain täksi yöksi. Tai seuraavaksi viideksitoista vuodeksi."

-Pam Brown-

Dani 10 viikkoa