2014

11.03.2014 RF-pentujen omistajat huomio! Tapahtumia tulossa:
- 29.03.
Ensimmäinen pentuetapaaminen Vantaalla
- 13.05. SRY UUSIMAA järjestää PK-LAJIESITTELYN Petikossa alaosaston kentällä.
Lajiesittelyn jälkeen pienimuotoinen RF-tapaaminen.

Lisätiedot tapaamisista RF-ryhmässä/sähköpostitse.

Suunnitteilla myös ensimmäinen RF-viikonloppu heinäkuulle, siitä lisää myöhemmin.


06.03.2014 Nyt on viimeinenkin pentu lähtenyt pesästä.
Rottfan's Amarillo Sky "Otto"
muutti Siuntioon Jukan, Helin & lasten iloksi

RF Amarillo Sky

02.03.2014 Paljon onnea Judi 10v!

Meidän rakas Justiina täyttää pyöreitä. Harmaata on leuassa ja elämänviisautta katseessa,
mutta mieli kuin pennulla ja tassut täynnä tarmoa. "Liitävä rottis ei sammaloidu" - tuumannee Judi

Yucca RG Alegranda 10 years


01.03.2014 Neljä pentusta on nyt lähtenyt kohti uusia seikkailuita:
Rottfan's Asphalt Cowboy "Roti"
Jyväskylään Emmin, Peten & "isosisko" Caron luokse
Rottfan's American Honey "Mimmi"
Järvenpäähän Sinin & Petterin hoiviin
Rottfan's American Ride "Filu"
Vantaalle Tuomaksen & Emman kaveriksi
Rottfan's Anaheim Angel "Aada"
sijoituskotiin Vantaalle Petrin, Johannan & lasten luo


Haikea fiilis, mutta samalla onnellinen - kaikilla penskoilla on aivan ihanan oloiset perheet.
Toivotamme onnea matkaan & perheille pitkää pinnaa

Pentujen painot luovutusiässä olivat: Aada 5.5kg, Filu 6.2kg, Mimmi 5.8kg, Roti 6.9kg ja Otto 5.6kg

20.02.2014 Äkkiä se aika rientää, A-pennuilla ikää jo 6-viikkoa!

Rottfan's A-pentue 6vkoa
kuvassa vas. oikealle: Asphalt Cowboy, American Ride, Amarillo Sky,
American Honey & Anaheim Angel

17.02.2014 Siellä se nyt on "kirjoissa ja kansissa" ensimmäinen Rottfan's pentue, mun
kymmenvuotinen haaveeni. Aika metka tunne!

13.02.2014 A-pentue sai tänään tunnistesirut niskaansa ja samalla eläinlääkäri tarkasti koko pesueen. Yleiskunto kaikilla hyvä, purenta ja sydänäänet normaalit eikä napatyrääkään ollut kellään.
Niin ja pienen pienet "kulkusetkin" tuntuivat kaikilla pojilla


06.02.2014 Pennut täyttivät tänään neljä viikkoa ja saivat sen kunniaksi viralliset nimensä.

Mikäpä muu sopisi paremmin teemaksi Rottfan's lapsosille kuin Satu-Ilonan & Jimmyn kaksi suurta rakkautta: California & Country-musiikki (se kolmas suuri rakkaushan on Rottweiler).
Painot pennuilla nyt välillä 3030-3420g.


Rottfan's A-pentue 4vkoa
pojat: Asphalt Cowboy, American Ride & Amarillo Sky
tytöt: Anaheim Angel & American Honey


20.01.2014 13-vuotta sitten, 20.01.2001 näki päivänvalon pentue, josta saimme kauan odotetun perheenjäsenen, ensimmäisen rottweilerimme "Danin". Nyt Dani on katsellut meitä taivaan tähtenä jo muutaman vuoden, mutta tulee aina olemaan meille se "once in a lifetime" -kaveri, maailman paras Dani.
Koira, jonka sydän oli puhdasta kultaa

Dani ei ollut etenkään junnuiässä mikään helpoin tapaus, mutta iän myötä Danskusta kehittyi koira kuin ihmisen mieli. Luonteeltaan Dani oli avoin, erittäin dominoiva ja taistelutahtoinen, kohtuullisen kova ja melko itsenäinen, väliin jopa itsepäinen. Sillä oli myös reippaan puoleisesti terävyyttä ja vilkkautta, mutta siitä huolimatta se osasi rauhoittua silloin kun mitään ei tapahtunut ja teki väsymättä töitä jopa useamman tunnin kestäneisssä pelastushakutreeneissä. Danin kanssa oli pennusta saakka helppo mennä minne vain, se oli kotonaan siellä missä sen ihmisetkin. Itselle Dani oli ja tulee aina olemaan Rottweiler isolla Ärrällä ja pitämään paikkansa sydämessä

Jykevän Dark Daniel <3

16.01.2014 Meillä on pentuja
Rottfan's A-pentue näki päivänvalon 09.01.2014,
2 pientä prinsessaa ja 3 pontevaa prinssiä voivat hyvin ja kasvavat kovaa kyytiä.

Cedi ja viikon ikäiset pennut

2013

03.12.2013 Cedi kävi ultrassa tänään ja pikkuisia Bonoja & Cedejä näyttäisi olevan tulossa

Bono <3 Cedi

27.11.2013 Olo on yhtä aikaa helpottunut, iloinen ja haikea.
Pupupoika Nuutti on ollut kovin yksinäinen Viivin lähdettyä vihreämmille nurmille eikä oma tilanne anna tällä hetkellä myöden uuden kanin ottamista töiden vuoksi reissaamiset ja muut huomioiden. Niinpä haikein mielin päädyin siihen, että kodinvaihto voisi olla Nuutille oikea vaihtoehtoa ja l
oppukesästä asti uutta kotia onkin etsitty enempi ja vähempi aktiivisesti ja odotettu sitä oikeaa. Nyt sitten viimein Nuutti sai uuden kodin ihanien ihmisten luota, jossa on tiedossa puuhaa päiviin sekä seurana puputyttö ja muitakin tassutteijoita. Parempaa paikkaa tuskin olisin voinut pojalle toivoa.
Onnea Nuutille uuteen kotiin. Pieni rakas Turri, olet aina mielessäni


08.11.2013 Cedin kanssa käyty miehelässä 6. ja 7.11.
Toiveissa siis pieniä mustaruskeita rakkauspakkauksia loppiaisen tietämille


Cedin ja Peran kemiat eivät jostain syystä kohdanneet ja niinpä sulhoksi vaihtui viime metreillä Peran poika
MH Rockweiler's Dirty Harry aka Bono. Ajankohdasta huolimatta Bono ei kuitenkaan valikoitunut sulhaseksi "hetken huumassa", vaan jälleen kerran voidaan todeta, että se plan-B on aina hyvä olla olemassa.
Lisää tietoa yhdistelmästä Pentuja-sivulla.

Bono

21.10.2013 Cedin juoksut alkaneet vihdoin ja viimein Arviolta parin viikon päästä siis edessä reissu sulhasta tapaamaan.

08.08.2013 Cedin vuotta vanhempi täyssisko Nala (Jykevän Kullannuppu) luonnetestattu eilen Hyvinkäällä, loppupisteet +144p. Nalan sisko Maya (J. Kultapilvi) luonnetestattu jo aiemmin pistein +172p. Hyvä tytöt.

15.07.2013 Kodalla oli varsin toiminnallinen viikonloppu. Lauantaina 13.7 Koda osallistui MH-kuvaukseen Rottishovissa Tammelassa ja sunnuntaina "karhunpoika" pääsi tapaamaan toista samanmoista osallistuessaan karhutestiin Hyvinkään näyttelyn yhteydessä. MH-kuvaus tuli suoritettua hyväksytysti ja poika onkin nyt virallisesti MH Koda vom Hause Schwartz Konekarhu Kontioltakin pisteitä irtosi 8/10 eli ei pöllömmin, joskin isännän olisi karhu saanut viedä, huolta Koljonen piti lähinnä itsestään
MH testissä samana viikonloppuna käväisivät myös Peran pojat Jykevän Master Mirko & Master Mario sekä Cedin velipuolet Jykevän Gatekeeper & Black Symphony.

Viivi
R.I.P Viivi 11.07.2013 "Pieni rakas uuvahti kesken leikin, minne lie enkeli veikin."

17.06.2013 Cedi jalostustarkastettu Lohjalla 15.06. erikoisnäyttelyn yhteydessä, tulos hyväksytty varauksin. Nyt neiti on siis todettu kaikinpuolin jalostuskelposeksi, joten ei muuta kuin juoksujen alkua odottelemaan.

11.06.2013 Paljon onnea Cedi 3v ja sisarukset myös!03.06.2013 Vietimme Heidin & Cedin kanssa mukavan & koiratäyteisen viikonlopun Uudenkaupungin suunnilla. Cedi suoritti samalla reissulla luonnetestin hyväksytysti Loppupisteet +125. Tulos oli aikalailla sellainen kuin odotinkin, ainoastaan toimintakyvyn puute yllätti, sillä arkielämässä sitä ei juurikaan huomaa. Samaiseen testiin osallistui myös kiitettävä määrä Peran aiempia jälkeläisiä ja täytyy jälleen todeta, että kyllä on mukavanoloisia lapsosia Peralla, niin luonteen kuin ulkomuodonkin puolesta . Lisäksi kävimme reissun aikana mm. katsastamassa yhden koiraleiripaikan ja pääsivätpä Cedi & Perakin tutustumaan toisiinsa. Kuvia tapaamisesta löytyy täältä.
Voin myös lämpimästä suositella majapaikkaamme Siuttilan lomamökkejä ko. suunnalla liikkuville. Maalaistunnelmainen mökkialue luonnonkauniissa paikassa ja hyvät maastot liikkua koiran kanssa.

Cedi luonnetestissä, tuloksiin kuvaa klikkaamalla

14.05.2013 Osallistuimme SRY Uusimaan järjestämään lajiesittelyyn Petikon kentällä pitämällä Judin sekä Maaritin & rwn Alman kanssa pienen agilitynäytöksen. Kovasti tuntui laji rottisporukkaa kiinnostavan. Kiitos kaikille, kiva kun saimme tulla ja Janikalle kiitokset kuvasta.

Judin kanssa lajiesittelyssä


13.05.2013 Peran (Damon aus der Espenstätte) lapset, Jykevän Master Mario & Jykevän Mathilde niin ikään terveiksi todettu: A/A 0/0 ja silmät terveet.

03.05.2013 Cedi suoritti tänään Lahdessa hyväksytysti "Kiva Koirakansalainen" -testin, vieläpä erinomaisin arvosanoin. Onnea Heidi & Cedi! Ei muuta kuin kohti seuraavia haasteita.

Cedi & Heidi testin jälkeen

02.05.2013 Otimme Cedin kanssa osaa Keravan Agility Teamin seuramestaruuskisoihin, jotka olivat samalla hallikauden päätöskisat. Alku aina hankalaa ja meno kuin hidastetuissa elokuvissa, mutta tuloksena kuitenkin maksimöllien 2. sija Maanantaina alkaakin sitten uusi kausi ja ulkotreenit Metsolla, Cedille taas jotain ihan uutta.

30.04.2013 Paljon onnea rakas Koda Karhu 2v
Kuvassa sankari lahjansa kanssa.

Koda vom Hause Schwartz 2v

27.04.2013 Cedin kanssa liidelty kaksi agilityn megamöllirataa, tuloksella 2x HYL. Yleisölle piisasi ainakin huvia neidin suorittaessa ekalla radalla kisapaikalle tupatarkastusta. Toinen rata vähän parempi. Ei muuta kuin lisää häiriötreeniä ja vieraita paikkoja. Eikä niin huonoa ettei jotain hyvääkin, A:n kontaktit sujui hienosti molemmilla radoilla Ei hullummin koiralta, joka edellisen illan treeneissä suoritti ensimmäistä kertaa kokonaisen A-esteen.

Samaan aikaan Cedin velipuoli & Fannin veljenpoika Jykevän Gatekeeper "Kassu" Lahden KV-näyttelyssä hienosti PU2, SERT JA VARA-CACIB! Onnea komealle pojalle perheineen, kasvattajaa unohtamatta!

24.04.2013 Jippii!! Kodan viralliset tulokset saapuivat kennelliitosta! Lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja silmäthän siis olivat terveet, joten poika on todistetusti parasta A-ryhmää

Kodan kanssa samaan aikaan kuvattu, Peran (Damon aus der Espenstätte) poika, Jykevän Master Mirko niin ikään A/A 0/0 ja silmät terveet. Myös Cedin siskon Jykevän Linan kuvaustulokset olivat tulleet, pentueesta siis kuvattu nyt 6/7. Eikä mikään hullumpi sisaruskatras:
Lina B/B 0/0, Lilli A/A 1/0, Leopold A/A 0/0, Linda A/A 0/0, Lisa B/B 0/0 ja Linnea A/A 1/0. Lisäksi silmät peilattu 5/7 ja kaikilla terveet.

20.04.2013 Tänään vietettiin mukava aurinkoinen kevätpäivä Nummelassa kun Koda ja Cedi osallistuivat molemmat L-UKK:n järjestämään viettitestiin. Testaajana toimi Jussi Sairanen ja avustajana Petri Artiola. Testi sujui molemmilla oikein mukavasti, Cedi vieläpä yllätti positiivisesti. Lisäksi saatiin hyviä vinkkejä ja uutta intoa treenaamiseenkin. Molempien testit arvosteluineen tulivat myös videolle ja löytyvät "Koiramme"-sivulta ko. koiran kohdalta.

Koda viettitestissä

08.04.2013 Ryhmäkuvausilta eläinlaakäriasema Mevetissä, mukana Kodan lisäksi 5 Jykevää ja Anna-Maijan parson-tyttö. Kaikilla silmät terveet Muista tuloksista odotellaan kennelliion lausuntoa.

26.03.2013 "Vauhti korvaa virheet ja voima tekniikan". Oltiin tänään Team Agiweilersin voimin herättämässä ihmetystä agikansassa. Osallistuimme siis kuuden rottiskoirakon voimin epäviralliselle putkiradalle Vuokkoset-areenalla. Kivasti meni ekat kisat kaikilla ja pari nollarataakin tuli tiimiläisille, vaikkei pistesijoille ylletykään. Mutta yhteishenki oli mahtava, kaikilla hauskaa ja koutsi voi olla sangen ylpeä koulutettavistaan Kiitos mukana olleille ja otetaan uusiksi joku kerta!

Team Agiweilers - Silona & Cedi

23.03.2013 Emäntä kävi päivittämässä tietojaan kasvattajille suunnatulla "Koirankauppa"-luennolla. Ihan mielenkiintoista tietoa, joka toisaalta sai taas kerran miettimään, että onkohan tässä hommassa yhtään mitään järkeä No tietääpä ainakin mihin varautua.

02.03.2013 Pieni puolalainen "prinsessa punapippurimme" täyttää tänään 9-vuotta. Kyllä aika menee nopeasti! Ikä ei tosin Judissa näy kuin lisääntyneenä jääräpäisyytenä ja valkoisina karvoina kuonossa. Muutoin neiti on yhtä täynnä elämäniloa ja tulta & tappuraa kuin ennenkin. Rakastaa tottistelua & agilitya ja on aina valmiina työskentelemään. Toivomme Judille pitkää ikää ja valiojogurttia01.03.2013 Sivuille uusi ulkoasu, päivityksiä sinne tänne.
Ja toiveissa pennuntuoksua... suunnitteilla Rottfan's A-pentue loppuvuoteen 2013. Ks. Pentuja -sivu.


02.02.2013 Käytiin Kodan kanssa ensimmäistä kertaa Helsingin koirauimalassa, kun SRY Uusimaa järjesti tutustumismahdollisuuden. Koda nautti täysin rinnoin lutraamisesta, paikka oli kiva ja henkilökunta mukavaa. Kiitos vaan järjestäjille. Aiomme käydä jatkossakin.

Koda polskimassa

30.01.2013 Paljon on kaikkea suunnitelmissa tälle vuodelle... Kodan pevisa-tutkimukset, Cedin luonnetesti ja jalostustarkastus, näytelmiä, agiliitoa, hakua ja jäljestystä, leireilyä ja kursseilua, pentuja ja ties mitä muuta... Jännittäviä hetkiä siis piisannee ja vauhtia & vaarallisia tilanteitakaan tulee tuskin puuttumaan

Cedin velipuolet kävivät joulukuun puolella Pevisa-tutkimuksissa ja tulokset olivat tulleet tammikuun alussa:
Jykevän Gatekeeper A/A 0/1 ja silmät terveet
Jykevän Black Symphony A/A 1/0 ja silmät
ok (distichiasis)

Lisäksi Turun KV-näyttelyssä 19.01. hienosti J. Gatekeeper NUO ERI1 ja J. Black Symphony NUO EH2.2012

08.-09.12.2012 Messukeskuksen KV-voittajanäyttelyissä Cedin velipuolet Jykevän Gatekeeper NUO EH3 ja NUO ERI3 SA sekä Jykevän Black Symphony NUO EH4 ja NUO EH.

08.09.2012
Työntäyteisen viikonlopun lomassa ehdittiin pyörähtämään kehässäkin Kodan kanssa, eikä ollut turha reissu. Porvoon näyttelyssä Koda hienosti JUN ERI3! Tuomarina Kristiina Niemelä. Samaisessa näyttelyssä Cedin velipuolet Jykevän Black Symphony NUO EH1 ja Jykevän Gatekeeper JUN ERI.

Koda on muuten ilmetty isänsä poika, alla olevassa kuvassa Adolf nuorena aikuisena ja Koda 16kk iässä.

Isänsä poika 16kk

31.08-02.09.2012 Koiraleireiltiin Akaan Piilopirtillä.
Höntsyt on pidetty, jäljet ajettu ja karaoket laulettu. Kiitos kivasta viikonlopusta kaikille osallisille ja erityiskiitokset kouluttajalle Aallon Timolle. Josko kevään tullen uusiksi? Kuvia ja tunnelmia leiriltä
(aukeaa uuteen ikkunaan)

Mamma & Koda jäljestää

25.08.2012 Pojjaat käväisivät näytelmissä Tervakoski KV:ssa tyttöjen ollessa viettikoulutuksessa.
Tuloksena Kodalle JUN EH4, tuomarina Gunnel Holm.

07.07.2012 Karjaan KV-koiranäyttelyssä Koda vom Hause Schwartz JUN EH1 ja Jykevän Linnea AVO H. Molemmille ihan mukavat arvostelut, tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari.

11.06.2012 Paljon onnea nätille plikalle eli 2-vuotiaalle Cedille!

Cedi 2v

09.06.2012 Cedin sisko Jykevän Lilli hienosti Salon näyttelyssä NUO ERI1, PN3, SA ja Vara-SERT. Onnea! Tuomarina näyttelyssä Pirjo Aaltonen.

27.05.2012 Cedi kävi pyörähtämässä Järvenpään näyttelyssä, jossa tuomarina oli Soile Bister. Sportti-neiti ei ulkomuodolliseti ollut tuomarin mieleen, mutta sai kuitenkin kehuja kivasta luonteesta. Tuloksena NUO T.

30.04.2012 Sylin täydeltä Onnea karhunpoika Koda 1v!

Koda 1v

29.04.2012 Koda käväisi kehässä Lahden KV näyttelyssä. Tuloksena JUN EH3 . Tuomarina Sanna Vakkilainen.

Kauan odottettu agilityn alkeiskurssi korkattu parisen viikkoa sitten Cedin kanssa. Ohjaajallekin taas paljon uutta opeteltavaa kun on uusi koira ohjaksissa. Tekemisen intoa Cediltä ei ainakaan puutu, ohjattavuuden kanssa saadaankin sitten tehdä enemmän töitä...

02.03.2012 Niin se aika rientää, mamman rakas agiliidin Judi jo 8v!
Onnea ja iloa monta sataa kiloa!

Judi 8v

14.02.2012 Cedin kuvaustulosten varmistuttua on taas toivoa tulevasta...
suunnitteilla Rottfan's A-pentue vuodelle 2013.
Lisätietoa "Pentuja"-sivulle sitä mukaa kun "projekti" etenee.


Samalla myös lisää Cedin sisarusten tuloksia liitosta:
Jykevän Lilli A/A, 1/0 & Jykevän Leopold A/A, 0/0; silmät näilläkin molemmilla ok
Ei hullumpi sisaruskatras. Enää 2/7 kuvaamatta.

08.02.2012 Cedin (Jykevän Linnea) kuvaustulokset tulivat kennelliitosta: lonkat A/A ja kyynärät 1/0.
Jipjei! Kiitos Heidi & perhe Cedin hyvästä hoidosta.
Ja Anna-Maijalle myöskin onnittelut & kiitos hienosta plikasta!

Myös Cedin sisarusten tuloksia oli tullut liitosta:
Jykevän Linda A/A, 0/0 & Jykevän Lisa B/B, 0/0; silmät molemmilla ok
Hyvältä näyttää!

25.01.2012 Yksi jännittävä päivä takana, Cedi tänään pevisa-tutkittu: silmät terveet ja luustokin näytti hyvältä. Kuvaajana Per "Pelle" Axelson. Virallista lausuntoa odotellessa .

15.01.2012 Koda avasi "näyttelyuran" Lahden ryhmänäyttelyssä. Tuloksena 2.sija, KP, PU2-pentu . Tuomarina Marja Kurittu.

""Erinomainen koko. Erittäin kaunis pään malli, erinomaiset silmät, hyväasentoiset korvat, ok purenta, hyvä kaula. Ikään nähden sopivasti kehittynyt runko, aavistuksen lyhyt lanneosa. Normaalit kulmaukset. Hyvä karvan laatu, kauniit värimerkit. Normaalit liikkeet"2011

Koda 9kk

13.10.2011 Tervetuloa kotiin KODA
Pitkään ja hartaasti odotettu "perheenlisäys" lensi kanssamme
USA:sta Suomeen pe 07.10. Koda on 30.04.2011 syntynyt erittäin lupaavanoloinen miehen alku, viralliselta nimeltään Koda vom Hause Schwartz. Lisää Kodasta "Koiramme"-sivulla.

Koda n. 5,5kk

11.09.2011 Hieno plikka Cedi Porvoon näyttelyssä JUN ERI1 . Täytyy todeta, että oli iloinen yllätys! Tuomarina Jari Laakso.

"15kk, erittäin lupaavan rungon omaava juniorinarttu, jolla pää vielä erittäin keskeneräinen. Hyvä rungontilavuus. Riittävä raajaluusto. Hyvät takakulmaukset, riittävät etukulmaukset. Rintakehä saa vielä kehittyä. Vielä melko kapea kallo. Otsapenger saisi olla voimakkaampi. Hyvä purenta. Riittävän täyteläinen kuono-osa. Hyvät takaliikkeet, etuliikkeissä nuoren koiran pehmeyttä."

11.08.2011 Avustajakoirien hyväksi pidetyssä hyväntekeväisyys Match Show:ssa Cedi sai kakkosryhmän aikuisissa punaisen nauhan, valitettavasti jatkossa ei sitten enää sijoituttu. Tuomarina Teija Salmi-Aalto.

15.06.2011 Pyörähdettiin Cedin kanssa kehässä hyvin helteisessä erikoisnäyttelyssä Lohjalla 12.06. Tuomarina Gerard O'Shea. Paremminkin olis voinut mennä, mutta saatiinpahan harjoitusta, niin koira kuin handlerikin . Arvostelu alla:

"12 months. Medium large, normal substance. Needs more bone. Headform is too plain, needs more scull & stop. Flying ears. Very dark eyes but bold. Scissor bite. Good neck, a little too flat in withers. Straight overline. Too straight forehand and flat feet. Normal angulation. Correct coat & markings. In movement medium reach and drive, normal tail carriage. JUN H"

02.06.2011 Keravan Agility Team ry:n Helatorstain Match Show:ssa Cedi hienosti isoissa pennuissa (9-12kk) pun1
ja kaikkien pentujen BIS3! WAU! Vara-mamma on pikkulikasta varsin ylpeä! Tuomarina Nina Jangster, kennel Bristregal.

07.02.2011 Kävimme tänään Emman kanssa ultrassa ja valitettavasti masussa ei näkynyt yhtään pientä rottweilerin alkua. Kiitos kaikille pentueesta kiinnostuneille ja pahoittelumme Tätä pentuetta odotettiin niin kovasti.

26.01.2011 Cedin sisaruksia käväisi Turun KV-näyttelyssä 22.01. Jykevän Linda PEK1 ja Jykevän Lilli PEK2 sekä Jykevän Kullannuppu NUO ERI ja Jykevän Kultapilvi NUO EH.

06.01.2011 Emma astutettu tänään toisen kerran, nyt peukut ja tassut pystyyn, että vierailut sulhon luona tuottaisivat tulosta. Ikävä kyllä Emman ja Ricon kemiat eivät kohdanneet, joten pentueen isäksi vaihtui toinen hurmaava herrasmies - Portin Haltijan Benjamin.2010

27.12.2010 Hyvää kannattaa odottaa vai mitensenytoli
- Emman juoksut alkaneet 20.12, alkuvuodesta päästään siis vierailemaan sulhon luona.

01.12.2010 Cedi (Jykevän Linnea) käväisi muutaman sisaruksensa kanssa Best In pentunäyttelyssä Helsingissä 27.11. Ihan kivasti sujuivat ensimmäiset näytelmät, tuomarina Sanna Vakkilainen.

Cedin arvostelu oli seuraavanlainen: "5kk vanha narttupentu, selkeä sukupuolileima. Pää tässä kehitysvaiheessa vielä kovin kapea, korvien asento saisi olla parempi, purenta vielä kehittymässä. Keskiruskeat hieman pyöreät silmät. Kokoon sopiva luusto, melko niukka eturinta, erittäin hyvä rintakehä, pysty olkavarsi. Melko niukat mutta tasapainoiset kulmaukset. Ikään sopivat liikkeet, liikkeessä erittäin hyvä hännän kanto. Ystävällinen käytös"
PEK3

Ja tässä vielä tulokset Jykeväläisten osalta kokonaisuudessaan.
Urokset 5-7 kk: PEK1 KP PU2 Jykevän Leonhard
Nartut 5-7 kk: PEK1 KP PN1 VSP Jykevän Lisa
PEK3 Jykevän Linnea , PEK4 Jykevän Lilli
Kasvattajaluokka: KASV1 KP ROP-KASVATTAJA Jykevän
"Ryhmä tasapainoisesti kehittyneitä pentuja, kauniin väriset värimerkit, hyvät luustot, hyvät pään mittasuhteet,
lupaavat rungot, kaikilla ihastuttavan ystävällinen käytös." (ryhmässä mukana Leonhard, Lisa, Linnea & Lilli)

Cedi elokuussa 2010

30.10.2010 Lahden KV-näyttelyssä Cedin "isosisarukset" Jykevän Kultatuuli JUN ERI3 ja Kultaheinä JUN EH.

26.10.2010 Suunnitteilla Rottfan's A-pentue alkuvuoteen 2011,
Emman (Jykevän Jenni) juoksuja odotellaan marras-joulukuulle.

Emma kävi Jimmyn kanssa kehässä 9.10 Tuuloksen ryhmänäyttelyssä Satu-Ilonan ollessa SRY:n kasvattajapäivillä.
Tuomarina Saija Juutilainen, tuloksena AVO EH4. Hienoa Emma & handleri Arvostelu ohessa:

"3v. Hyvärunkoinen, mittasuhteiltaan erittäin hyvä narttu. Sopiva luusto. Hyväilmeinen pää.
Aavistuksen pyöreät vaaleat silmät. Hyvä purenta. Kuono saisi olla tyvestä täyteläisempi. Eturinta saa kehittyä.
Vatsaviiva nousee liikaa. Hyvä häntä. Liikkuu hyvällä etuaskeleella, mutta taka-askel jää lyhyeksi ja tehottomaksi.
Hyvät värimerkit. Reipas luonne." AVO EH4

Emman & Cedin emä Maisa (Jykevän
Gisa) luonnetestattu 30.9.
Tuloksena mukavat +142p. Tuomareina Mikael Laine ja Sami Heikkilä. Onnea A-M!